Jubileumskonsert 60 år 17.11.2013 - Musikklaget Ekko

Gå til innhold

Jubileumskonsert 60 år 17.11.2013

Aktiviteter > Konserter


60 års Jubileumskonsert

Musikklaget Ekko inviterte til jubilumskonsert med Harald Grytten som programvert søndag 17 Nov. i Solevågshallen.

I salen var det rigget til med en liten utstilling rundt historie til korpset, utklipp fra aviser og omtaler fra historien som ligg bak oss. Gamle uniformer og instrument vart og tatt i bruk for å illusterere historien. Jubileumskonserten var delt inn i to deler, første del var en kombinasjon mellom musikk stykker og visning av bilder på storskjerm der bygda sin utvikling ble vist. I andre del av konserten vart en del av musikk stykkene illustert med film og bilde.

Fra Sula kommune ble det overrakt hilsen fra Turid Humlen, leder av KNM utvalget i Sula Kommune.
Gratulasjoner og hilsner ble og overbrakt fra Solevåg Skulekorps ved leder Ragnhild Sunde, fra Mauseidvåg Musikklag ved Bente Iversen Breivik og fra Langevåg Musikkkorps ved Turid Humlen.

Blant Ekko sine medlemmer er det fortsatt 6 musikkanter som har vært med helt siden korpset ble startet og som fortsatt er høyst aktive.


Alf Lervåg                    Kåre Hove                     John Lervåg                 Leiv Hove                    Hans Otto Lervåg         Helge Lervåg

Det er en oppegående jubilant som gjennomførte konserten med glans og det såg ut til at de fremmøtte koste seg på konsert.

Vel blåst.


Bilder fra Musikklaget Ekko og bygda sin 60 årige historie.

Tilbake til innholdet